NORYN + JASNI + ALIFF + IRFAN = MY FAMILY

NORYN + JASNI + ALIFF + IRFAN = MY FAMILY

Thursday, February 17, 2011

JOGGING N FAST WALK @ KEBUN BUNGA ISTANA

eemmmmm..bosan nya bila berat badan dah naik ni. pakai baju semuanya dah nampak tak kena. Seluar pulak semua dh ketat, nak kena tambah saiz. kan best kalau badan ni macam anak dara jer tak berubah.. tapi nak buat camner kan, dah lumrah alam bila umur naik, dah overhaul(beranak) alignment semua mesti lari. spare tyre semua keluar, kulit pun dh mula nampak kusam. Bila perubahan tu semua dh ketara confirm kena tegur punya. Aku pulak jenis kalau kena tegur jer terus bersemangat nak kuruskan badan. tapi sekejap jer. bila agak2 dh lupa start lah malas balik. angan2 taik ayam jer. kalau beli produk utk kurus pun tak sampai habis satu kotak dh stop makan. mcm mana lah nak kurus. tu yg aku selalu kena marah ngan hb aku. membazirkan duit jer dia kata.
Lepas balik opis hari tu aku terus gerak gi taman bunga, bukannya nak jogging pun sajer je nak fast walk ngan adik2 aku. kalau terus jogging takut terkejut lak kaki ni ha. tapi belum sempat masuk episod jogging angin malas pun sampai. Esoknya terus stop lagipun cuaca skrg amatlah panas nya.



disebabkan just nak fast walk pakai kasut croc je lah





1 comment:

takbest said...

jogging ke posing wak?
he he he he