NORYN + JASNI + ALIFF + IRFAN = MY FAMILY

NORYN + JASNI + ALIFF + IRFAN = MY FAMILY

Wednesday, February 16, 2011

SEMPENA CUTI MAULIDURASUL

Ini citer sempena cuti maulidurasul semalam. Disebabkan semua cuti kami beramai-ramai pakat gi mandi kat waterfall Kota Tinggi selepas balik dari Masjid Abu Bakar. (kecuali Encik Jasni, dia kerja, x cuti, so x dapat join) Tapi sampai2 jer hujan turun dengan begitu lah lebatnya. Nak mandi kat waterfall tu pun air nya kurang menyelerakan. banyak daun-daun dan agak kotor so last2 semuanya naik ke atas bukit mandi kat swimming pool ni jer.. jadilah. Malas nak citer banyak. Layan jer lah gambar2 kat bawah ni.. ADIOS!!!
















3 comments:

takbest said...

dah lain kan awak... dulu aper jer yg ade..

noryn said...

ada lah peningkatan sikit. tapi tak lah berapa best sgt jugak.. bolehlah..kat jb ni dh tak tau nk gi mana awk.

yatispeed said...

artis mangga kah ini, uols? hehee..norin..bila nak naik KL? rindu la..