NORYN + JASNI + ALIFF + IRFAN = MY FAMILY

NORYN + JASNI + ALIFF + IRFAN = MY FAMILY

Monday, November 9, 2009

JALAN- JALAN TENGAH HARIJUMAAT


Program Tengah Hari Jumaat


Hari Jumaat lepas aku pergi ke Persada coz ada Jualan Gudang Metrojaya. Discount up to 70%. Sale ni mmg dia org buat setiap tahun, cuma kali ni dibuat kat PERSADA. Sebelum ni pernah buat kat Danga City Mall. Org memang ramai giler... murah2 lah jugak..... disebabkan dia org buat sale tengah2 aku ekonomoney so aku kenalah bajet2 nak beli brg lg pun baru lepas raya paham2 je lah kan..... hujung bulan ni plak nak balik kampung kt kedah, menyambut raya haji, lg lah aku kena berbajet betul. Tapi pd aku sale kali ni cam biasa jer. Cuma aku geram tengok baju budak2 pompuan. cantik2 .. cute2 ...murah.... geram betul... Tp nak buat mcm mana kn, aku takde anak pompuan, tengok je lah. Masih belum ada rezeki lagi nk menimang baby girl. Irfan dah nak masuk 5 tahun tp tanda2 aku nk pregnant masih belum nampak lg.

On d Way nk gi

seperti biasa setiap hari Jumaat Lobo akan dtg bulan so dia lah yg jadi driver kita org.

Ni jelah yg aku beli utk irfan n aliff. 2 helai baju n 2 helai underwear. Yg dlm kotak tu special utk daddy.


Pengiring yang setia Enny n Dilla

2 comments:

yatispeed said...

hoi kot ye pun beli spender kat laki jgn la tayang sini..waduuh..hahahaa...bab bra n spender orang pompuan takde sale ker norin? hehehe...

cerita dewasa said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot