NORYN + JASNI + ALIFF + IRFAN = MY FAMILY

NORYN + JASNI + ALIFF + IRFAN = MY FAMILY

Friday, January 21, 2011

SALAM BERSUA KEMBALI


Lamanya tak up date blog aku ni. Biasalah bila mood malas dtg sampai berbulan-bulan blog aku ni terbengkalai..InsyaAllah lah lepas ni aku update lah blog ni.. buat Ropidah rajin-rajinlah buka blog sy lepas ni. Gambar kat atas ni sajer2 jer letak..org kata buat warming up jer dulu.

2 comments:

takbest said...

ye, kita bukak laa ni.. terus bukak hehe.. alif + irfan muka dah nak sama serupa ;-)

noryn said...

yer ke awk? x lah kita rasa beza lah, aliff tu habis2 mcm wak mat, irfan mcm kita..