NORYN + JASNI + ALIFF + IRFAN = MY FAMILY

NORYN + JASNI + ALIFF + IRFAN = MY FAMILY

Thursday, January 27, 2011

HARI YG LENGANG
Hari ni kat opis lengang jer, ramai yang cuti. Bos pun takde, meeting kat Putrajaya, so hari ni takde lah appointment. Panggilan pun kurang, fail pun kurang, pendek kata tak banyak kerjalah. Bila dh x banyak kerja pun boring jugak tau. Nak buat apa pun tak tau. Kerja semua dh settle. Ada takde pergi lah kat tempat kengkawan berbual2 kosong.hehhehee...boleh gitu... BOLEH JE LAH NORIDAH....


Tolong jawabkan telefon


Dari pagi aku tunggu cuma fail ni jer yang naik untuk direkod. Jadilah kan dari takde terus..

Kak Piah n Fizi.. Dia org ni pun mcm tengah boring jugak

Wan dan Jue
ceria jer dh siap kerja ke?

Kak Yus sorang jer yg bz.. buat kerja ke FB kak???

Sekian jelah laporan saya untuk hari ini....








1 comment:

takbest said...

he he he he
terhibur dengan laporan awak ;-)