NORYN + JASNI + ALIFF + IRFAN = MY FAMILY

NORYN + JASNI + ALIFF + IRFAN = MY FAMILY

Monday, April 19, 2010




SANTAI BERSAMA BABY ALEESYA

Baby ni nama dia aleesya. baru 3 bulan, duduk sebelah rumah aku. hujung minggu bila boring aku amik lah baby aleesya main ngan kita org kat rumah.. maklumlah aku ni nak sangat baby tapi tak dapat2 so manalah tau kan kalau rajin amik baby ni bawak balik rumah, nnt boleh lekat kot.. InsyaAllah.. baby ni so cute. bila alif ngan irfan agah, ternganga-nganga mulut dia gelak tapi yang pelik suara tak keluar langsung.. Husband aku pulak memang suka budak so bila aleesya ada boleh lah praktis..First day aku amik aleesya main2 kat luar jer.. esok nyer aku pinjam lagi tapi kali ni bawak main dalam rumah. Aku siap bongkar kat dalam stor lagi cari rocking chair aliff dulu. masih ada aku simpan tapi bila letak aleesya jer dia terus nangis. rupanya dia tak nak baring.. dia nak di pegang jer..
Alif ngan irfan pun suka bila aleesya ada. dua-dua pakat nak pegang. si irfan pulak asyik jer nak cubit pipi aleesya yang tembam itew...

Ada gaya ibu misali tak???




2 comments:

gee ryder said...

wei ibu mithali xpakai sexy gitu haha..jgn mare naaa

yatispeed said...

ibu sexy ada..hahahaa...